Primo LapBaby

Magebelte for å kunne ha barnet trygt på fanget når man sitter i rullestol eller har nedsatt armstyrke. Må håndvaskes men er laget i et materiale som ikke så lett setter flekker. 

Tula Explore

Tula Explore er en bæresele som kan brukes fra nyfødt-stadiet og oppover til barnet er 20 kg. Fra 6-måneders alder kan barnet bæres forovervendt, noe som gjør det enklere å bære i rullestol når barnet begynner å bli mer nysgjerrig på omgivelsene. Materialet er lett og pustende. Vi anbefaler å prøve ut selen i butikk e.l. slik at du er sikker på at den sitter behagelig på, men justeringsstroppene gir rom for god justering også for forelder.

Snugglebundl

Bæreteppe for enklere forflytning av baby. Babyen legges ned i hammocken og man løfter ved å holde i begge håndtakene. Kan utføres med èn hånd eller med munnen, og den fordeler vekten av barnet på en annen måte slik at det er lettere å forflytte babyen selv med nedsatt armmobilitet. Veldig hendig å ha med allerede på barsel! Laget i bomull og kan maskinvaskes. En bonus er at forflytning av baby til/fra bilsete eller seng kan utføres uten at en sovende baby våkner!

Close Caboo Carrier

Close Caboo Carrier er en kombinasjon mellom en bæresele og en ringslynge. Den er veldig stretchy og bruker ringer på hver side av kroppen som justering. Noen kan føle at ringene blir i veien eller ubehagelige, dette er smak og behag. Anbefales å prøve denne på før man bestemmer seg. Laget av bomullsmateriale og kan maskinvaskes. Skulderstroppene er brede og ryggpanelet gjør at det blir minimal belastning for rygg og skuldre. Kan brukes fra nyfødt-stadiet og opp til ca 15 kg. 

BeSafe Izi Transfer

Samme konsept som Snugglebundl, men denne er i et lettere materiale og har innebygde seler for å sikre barnet ytterligere i bæreteppet. Denne er først og fremst tiltenkt bruk ifm bilstol men kan brukes alle steder man trenger litt ekstra forflytningshjelp av babyen. 

Baby K'tan

Som Caboo Close Carrier er dette også en kombinasjon mellom bæresjal og bæresele. Denne har ingen spenner eller kompliserte knytemekanismer, og tas på nesten som en t-skjorte. Det krever litt trening for å få justert den riktig men den er lett og hendig å ha med seg overalt. Denne kommer i ulike størrelser og det er viktig å kjøpe den størrelsen som vil passe din kropp. Størrelsene rangerer fra XS til XL.