Stokke Xplory

Kombivogn fra Stokke. Håndtaket kan stilles langt ned og i tillegg vipps ned slik at man kan ha håndtaket i fanget mens man sitter i rullestol. I tillegg kan selve ligge/sittedelen til vogna stilles ned slik at man kan nå til barnet fra en rullestol. Vognunderstellet er utformet slik at man får plass til fotbrettet på flere rullestoltyper mellom de bakre hjulene. Enkel å trille med èn hånd, og oppleves stødig, til tross for den noe utradisjonelle utformingen av understellet. Håndtaket stilles gjennom to ulike brytere på håndtaket, disse kan oppleves tunge for foreldre med nedsatt håndmobilitet. Fås hos de fleste vognforhandlere, vi anbefaler å teste ut vognen i butikken.

Bugaboo Ant

Trille fra Bugaboo. Denne er lav nok til at man kan nå barnet fra en rullestol, og håndtaket kan foldes ned slik at det ligger i fanget på en når man sitter i rullestol, og man kan velge å ha barnet sittende mot seg eller fra seg. Man når også barnet lett mellom stengene til håndtaket når det er foldet ned. Trillen har ikke for mange steg for å folde den ned, men det trengs to hender til å gjøre et av stegene. Den blir ekstremt kompakt og veier lite. Kan enkelt trilles med èn hånd, siden den er så lett, og håndtaket kan også stilles inn med èn hånd. Trillen er stødig.

Babyzen Yoyo 2

Kombitrille fra Babyzen. Denne trillen er lettvektig og svært lett å trille på flatt underlag. På grunn av det buede håndtaket er den lett å styre med èn hånd og den er også lett å folde ned i bare to steg, det trengs dog to hender til det første steget. Den blir veldig kompakt når den er foldet ned. Siden den er såpass lett, er den også mulig å trille fra en rullestol, men håndtaket oppleves litt i veien og kan ikke foldes ned i fanget slik som Xplory og Bugaboo Ant. Denne trillen kan brukes fra fødselen med bassinet’en man kan kjøpe. Fås hos de fleste barnevognforhandlere.